Na de zomervakantie start Muziekschool Ouder-Amstel in samenwerking met basisschool A. Bekemaschool, basisschool de Grote Beer en stichting Coherente een zanggroep. Kinderen uit groep 5, 6 en 7 kunnen zich aanmelden voor de zanggroep. Onder begeleiding van Gonny, zangdocent van Muziekschool Ouder-Amstel, gaan de leerlingen aan de slag met zowel Nederlandse als Engelstalige popnummers. In de lessen wordt aandacht besteed aan stem- en presentatietechnieken. Ook worden er verschillende manieren van inzingen aangeleerd.

De workshop ‘’zingen uit school’’ is op donderdag van 15.15 uur tot 16.15 uur in een lokaal in de A. Bekemaschool. Leerlingen kunnen zich inschrijven voor een half jaar (september tot en met december). Aansluitend na het eerste halfjaar gaat de zanggroep door met het tweede half jaar (januari tot en met mei).

De eerste les is op donderdag 20 september. Het eerste blok is afgrond op donderdag 6 december. De kosten voor een half jaar zijn €50,- per kind. Aanmelden kan door te mailen naar info@muziekschoolouder-amstel.nl. Graag in de mail naam kind, groep, geboortedatum, adres, emailadres ouders en telefoonnummer vermelden.

Meld je snel aan en bemachtig een plekje in de zanggroep. De groep zal verschillende keren per jaar een optreden verzorgen in of rondom de scholen.

Voor vragen mail gerust naar info@muziekschoolouder-amstel.nl of bel 06-19537714.