Na de meivakantie start al weer het laatste blok naschoolse activiteiten in Duivendrecht. In dit laatste blok is er een korte maar creatieve naschoolse activiteit met als thema: zomer. Ook kunnen leerlingen van groep 6 tot en met 8 deelnemen aan de training EQfit. Wil je krachtig in de school staat dan? Deze naschoolse activiteit is een combinatie van sportieve en coachingsoefeningen.

Tekenen en schilderen met als thema zomer

Voor de leerlingen van groep 1 tot en met 4 is er een blok tekenen en schilderen. De leerlingen gaan aan de slag met de basisvormen en eenvoudige teken- en schildertechnieken met als thema: ‘Zomer!’. Zomer is: vakantie, kamperen, vliegen, met de auto op pad, blauwe lucht boven de golven, vissen in de zee en spelen in het zwembad. Tijdens de kleurrijke lessen wordt de zomer gestart. Het blok bestaat uit vier lessen op dinsdag 29 mei, 12, 19 en 26 juni van 15.00-16.30 uur. De lessen worden gegeven in het handenarbeidlokaal in de A. Bekemaschool. De kosten voor de activiteit zijn 30 euro. Aanmelden kan op www.coherente.nl/cursus-jeugd.

Deze zomerse creatieve activiteit wordt ook georganiseerd voor leerlingen van groep 5 tot en met 8. Deze leerlingen gaan aan de slag met kleuren mengen en ontdekken. Ook wordt er geleerd te werken met koude en warme kleuren. Zij gaan aan de creatieve opdracht hun eigen hobbies en sport terug laten komen. Voor deze leerlingen is de naschoolse activiteite op maandag 28 mei, 4, 11, 18 juni van 15.00-17.00 uur in het handenarbeidlokaal in de A. Bekemaschool. Inschrijven voor deze activiteit kan op www.coherente.nl/cursus-jeugd en de kosten zijn 40 euro.

EQfit KIDSS

De naschoolse activiteit EQfit KIDSS is voor de leerlingen van groep 6 tot en met 8. Tijdens deze activiteit wordt er aan de hand van sportieve en coachingsoefeningen gewerkt aan: zelfvertrouwen, conditie, zelfverdediging, assertiviteit, doorzettingsvermogen, woedebeheersing, reactievermogen, respect, discipline, concentratie, beïnvloeding en doelgerichtheid.

Benieuwd hoe een les EQfit er uit zit. Op donderdag 17 mei kan je mee doen aan een proefles van 15.00-17.00 uur in het Dorpshuis. Schrijf je in voor de proefles op www.coherente.nl/cursus-jeugd. Bij voldoende belangstelling start na de proefles een reeks van nog vijf lessen op donderdagmiddag.

Voor vragen over de naschoolse activiteiten mail naar J.Goudsmit@Coherente.nl.