Stichting Coherente organiseert in de herfstvakantie voor verschillende leeftijden activiteiten. Voor kinderen vanaf twaalf jaar is er zowel in Ouderkerk aan de Amstel als in Duivendrecht in de sporthal lasergamen. Voor de jongeren kinderen van vier tot en met twaalf jaar is er Speel Sportief in Duivendrecht.

 Speel Sportief

Op dinsdag 24 oktober is er Speel Sportief voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Kinderen kunnen van 10.00 tot 13.00 uur zich uitleven in de gymzaal. Er is van alles te beleven voor de verschillende leeftijden.

Je kan op een veldje een potje voetballen, meedoen met verschillende balspellen, een klim en klauterbaan doorlopen en de lucht inspringen op de trampoline. Ook is er een circushoek waar je op een bal kan lopen, de radslag kan oefenen, bordjes kan laten draaien, oefenen met jongleren en de diabolo. Voor de jongste kinderen is er een speciale kinderhoek met verschillende balspellen en een baantje waarbij geklommen en gerold wordt.

Iedereen tussen de vier en dertien jaar is welkom op dinsdag 24 oktober in het Dorpshuis in Duivendrecht. Je kan inlopen en meedoen tussen 11.00 en 13.00 uur in de gymzaal. De kosten zijn drie euro per persoon inclusief een gezonde snack. Kom met je vrienden en vriendinnen en doe mee! Wil je meer informatie of heb je vragen mail dan naar J.Goudsmit@Coherente.nl.

 Lasergamen

Jongeren kunnen in de herfstvakantie komen lasergamen! Deze activiteit is voor kinderen vanaf 12 jaar en voor de leerlingen van groep 8. Tijdens het lasergamen draait DJ Casimier leuke hits van nu. Op dinsdag 24 oktober is het lasergamen in de sporthal van het Dorpshuis in Duivendrecht van 14.00-16.00 uuur. Donderdag 26 oktober is er lasergamen in Ouderkerk in de sporthal van Bindelwijk. Het begint om 14.00 uur en duurt tot 16.00 uur. De kosten zijn 5 euro.

Kom met je vriendinnen en vrienden naar de sporthal. Daar worden teams gevormd en worden er verschillende potjes lasergame tegen elkaar gespeeld. De sporthal wordt omgetoverd en er zijn over al schuilplekken. Meer informatie of vragen over het lasergamen mail gerust naar jongerenwerk@coherente.nl.