Koken in alle kleuren

Op woensdag 28 december is er een kookworkshop ‘koken in alle kleuren’ in het Dorpshuis in Duivendrecht. Deze workshop is van 9.30 tot 15.00 uur. Kinderen van 7 tot en met 12 jaar mogen deelnemen aan de workshop. Tijdens de workshop koken gaan de kinderen onder begeleiding aan de slag met het maken van lekkere en kleurrijke hapjes. Tussen het bereiden van de gerechten gaan ze werken aan een kleurrijke menukaart en worden er spelletjes gespeeld.kookworkshop-foto

Om 14.30 uur zijn papa’s, mama’s, opa’s, oma’s en vrienden welkom op de hapjes van de kinderen te komen proeven. De entree hiervoor is voor kinderen één euro en voor volwassenen drie euro. Er zijn geen kosten verbonden aan de kookworkshop. Aanmelden kan door naam, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres te mailen naar actief@coherente.nl.

Workshop cheerleaden

Op woensdag 4 januari organiseert stichting Coherente, een workshop Cheerleaden in het Dorpshuis in Duivendrecht. Tijdens de workshop gaan de kinderen onder begeleiding van een cheerleader aan de slag met dansen, springen, torens bouwen en nog veel meer. Aan het eind van de workshop gaan de kinderen in een show laten zien wat zij hebben geleerd.

cheerlead-fotoDe workshop is van 9.30 tot 16.00 uur. Naast cheerleaden gaan de kinderen in de pauzes ook nog verschillende leuke spellen met elkaar doen. Het gaat een leuke dag worden, waar de kinderen de hele dag actief bezig zijn. De kosten voor de workshop bedragen 7,50 per kind. Je kan je aanmelden door te mailen naar: actief@coherente.nl. Vermeld in het mailtje naam, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres.

Dus heb je altijd al eens willen cheerleaden en wil je het nu echt is een keer doen, schrijf je dan in voor deze super leuke workshop. Tot cheerleads!!

Bij beide activiteiten is er beperkt plek dus meld je snel aan.