De zomervakantie staat voor de deur. Stichting Coherente organiseert in samenwerking met de Amstelgeuzen een leerzame en gezellige roeiweek en een Oudhollandse spelmiddag. Lees snel verder voor meer informatie.

Zin om lekker het water op te gaan tijdens de vakantie?

Kom dan langs bij de Amstelgeuzen jeugd roeiweek. Je gaat dan vijf ochtenden het water op en leert de basis van het roeien. We verzamelen iedere ochtend om 9.00 uur op onze locatie achter de Plus supermarkt in Ouderkerk aan de Amstel, aan de kop van het haventje bij de parkeerplaats. Hier leggen we de boten in het water, waarna er twee keer gevaren wordt. Tussendoor komen we weer even aan wal voor een welverdiende pauze om de energie voorraad weer bij te tanken. Rond 12.00 uur liggen de boten weer schoon in het rek en kan je de rest van de middag nagenieten.

Ben jij 10 jaar of ouder en heb je van maandag 15 augustus tot met vrijdag 19 augustus nog niks te doen? Meld je dan aan voor de jeugd roeiweek via https://coherente.nl/aanmeldformulier?nid=572. Vanaf 4 augustus kunt u zich alleen aanmelden door te mailen naar trainer Roel via rzwaard@gmail.com. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit. Als je vragen hebt mail dan naar J.Goudsmit@Coherente.nl en M.Rechtuijt@Coherente.nl (in verband met vakanties).

Foto roeiactiviteit1

Oudhollandse spelmiddag op vrijdag 29 juli

Ben jij vrijdag 29 juli thuis? Kom dan gezellig naar de spelmiddag. Alle kinderen zijn welkom vrijdag 29 juli van 14.00-16.00 uur in het Dienstencentrum om mee te doen met allerlei hollandse spellen. We gaan om het hoekje sjoelen, aan de slag met een spiraal, bowlen en er zijn nog veel meer spellen te doen. De spellen worden uitgezet in het Dienstencentrum (Diedrick van Haarlemstraat 3, 1191 AX Ouderkerk aan de Amstel). De kosten zijn 2 euro dit is inclusief iets te drinken tussendoor. De kinderen kunnen zich opgeven door te mailen naar M.Rechtuijt@Coherente.nl.

oud hollandse spellen