Lessenserie musical les

Tijdens de musical lessenserie ga je aan de slag met verschillende theatertechnieken door middel van theater en spel. Ook wordt er gezongen en leer je de basis van het tapdansen. Daarnaast ga je aan de slag met het dansen in een choreografie. Aan het einde van de laatste les laat je een korte voorstelling zien.

De lessen zijn op donderdag 29 september, 6, 13 en 20 oktober van 16.30-17.30 uur in de Bindelwijk voor kinderen van 7-11 jaar. De kosten van de vier lessen bedragen 10 euro. Aanmelden kan via https://coherente.nl/cursus-jeugd. Wilt u meer informatie of heeft u vragen mail dan gerust naar J.Goudsmit@Coherente.nl.

Lessenserie urban styles streetdance

In vier lessen ga je aan de slag met de basistechnieken van de urban dans. Dit is een dansvorm die is ontstaan uit allemaal dansstijlen die op straat werden uitgevoerd. Bekende stijlen zijn hiphop, streetdance en house. Als je urban aan het dansen bent wissel je flow en kracht af in stoere bewegingen. Je gaat werken aan een choreografie in deze dansstijl. Deze laat je de laatste 15 minuten van de laatste les zien.

De lessen zijn op zaterdag 1, 8, 15 en 22 oktober van 10.00-11.00 uur in de Bindelwijk, voor kinderen van 8 jaar en ouder. De kosten voor vier lessen bedragen € 10,-. Aanmelden kan via https://coherente.nl/cursus-jeugd. Wilt u meer informatie of heeft u vragen mail dan gerust naar J.Goudsmit@Coherente.nl.

Kleding: zwarte kleding en sneakers (geen buitenschoenen).