BMX-workshop – jeugd – Ouderkerk aan de Amstel -> VOL

Datum
09-07-2020

Tijd
10:30 - 11:30

Locatie
Bindelwijk


Omschrijving activiteit

In deze workshop leer je kunstjes op een BMX-fiets. Eerst ga je staand fietsen, dan ga je BMX-en met een obstakel en als dat lukt nog over een schans springen met de fiets. Je krijgt bescherming aan en begeleiding.

Donderdag 9 juli 10:30 – 11:30 (graag 10 minuten eerder aanwezig zijn)
Achter Bindelwijk op de parkeerplaats
Kinderen van 6 tot 12 jaar
Het kost 2 euro en aanmelden is verplicht

COVID-19
Voor elke workshop geldt dat er een streng protocol is opgesteld en wordt opgevolgd in verband met het coronavirus. Dit betekent onder andere dat volwassenen voldoende afstand houden van elkaar en van de kinderen. Kinderen tot 18 jaar hoeven geen afstand te houden. Materialen die gebruikt worden, worden gedesinfecteerd. In geval van nood worden kinderen geholpen met behulp van handschoenen en/of mondkapje. Veiligheid en gezondheid staat tijdens alle activiteiten voorop. Mocht u hierover vragen hebben kunt u altijd bellen of mailen. De adviezen van het RIVM worden in acht genomen.

Voor alle workshops geldt dat je je moet aanmelden. Dit doe je door een whatsapp te sturen naar Eline. Stuur naar 0638414231 de naam en leeftijd van de deelnemer(s) en voor welke activiteit je aanmeldt. Voor vragen kun je Eline op dat nummer bereiken (ma-do) of op eline@coherente.nl