Breakdanceworkshop – jongeren – Duivendrecht

Datum
30-07-2020

Tijd
13:00 - 15:00

Locatie
Venserpark


Omschrijving activiteit

Hou jij van hiphop of wil je graag indruk maken op anderen? Tijdens deze workshop leer je coole moves van een professional. Zomerse beats knallen uit de speakers, en geloof het of niet: er zit ook een breakdancer in jou!

Donderdag 30 juli van 13:00 tot 15:00
Op het grasveld in het Venserpark
Voor jongeren van 13 jaar en ouder
Het kost 2 euro en aanmelden is verplicht (zie onderaan)

Voor alle workshops geldt dat je je moet aanmelden. Dit doe je door een whatsapp te sturen naar Eline. Stuur naar 0638414231 de naam en leeftijd van de deelnemer(s) en voor welke activiteit je aanmeldt. Voor vragen kun je Eline op dat nummer bereiken (ma-do) of op eline@coherente.nl 

COVID-19
Voor elke workshop geldt dat er een streng protocol is opgesteld en wordt opgevolgd in verband met het coronavirus. Dit betekent onder andere dat volwassenen voldoende afstand houden van elkaar en van de kinderen. Kinderen tot 18 jaar hoeven geen afstand te houden. Materialen die gebruikt worden, worden gedesinfecteerd. In geval van nood worden kinderen geholpen met behulp van handschoenen en/of mondkapje. Veiligheid en gezondheid staat tijdens alle activiteiten voorop. Mocht u hierover vragen hebben kunt u altijd bellen of mailen. De adviezen van het RIVM worden in acht genomen.