Familie speurtocht – families – Ouderkerk aan de Amstel

Datum
06-08-2020

Tijd
10:00 - 12:00

Locatie
Parkje bij de Willem van Egmontlaan 1


Omschrijving activiteit

Hoe goed ken jij je dorp? Je gaat met je vader of moeder op pad om leuke spelletjes en opdrachten te doen. Misschien kom je wel achter dingen die je nog niet wist! Het wordt een avontuur, leuk voor jong en oud.

Donerdag 6 augustus 10:00-12:00
We verzamelen in het parkje bij de Willem van Egmontlaan.
Dit is speciaal bedoeld voor (een deel van) het gezin. Dit in verband met corona. Je kunt je dus alleen aanmelden als (een van je) ouders meegaan.
Het kost 2 euro en aanmelden is verplicht (zie onderaan)

Voor alle workshops geldt dat je je moet aanmelden. Dit doe je door een whatsapp te sturen naar Eline. Stuur naar 0638414231 de naam en leeftijd van de deelnemer(s) en voor welke activiteit je aanmeldt. Voor vragen kun je Eline op dat nummer bereiken (ma-do) of op eline@coherente.nl 

COVID-19
Voor elke workshop geldt dat er een streng protocol is opgesteld en wordt opgevolgd in verband met het coronavirus. Dit betekent onder andere dat volwassenen voldoende afstand houden van elkaar en van de kinderen. Kinderen tot 18 jaar hoeven geen afstand te houden. Materialen die gebruikt worden, worden gedesinfecteerd. In geval van nood worden kinderen geholpen met behulp van handschoenen en/of mondkapje. Veiligheid en gezondheid staat tijdens alle activiteiten voorop. Mocht u hierover vragen hebben kunt u altijd bellen of mailen. De adviezen van het RIVM worden in acht genomen.