Graffiti-workshop – jeugd- Ouderkerk aan de Amstel

Datum
23-07-2020

Tijd
15:00 - 17:00


Omschrijving activiteit

Ben jij creatief aangelegd en wil je wel eens wat spannenders maken? Je leert in deze workshop hoe je een graffiti-kunstwerk maakt. Alle materialen zijn er, dus je kan een supertoffe kleurrijke tekening spuiten onder begeleiding van een ervaren graffitikunstenaar. Meld je gauw aan, want er zijn nog maar een paar plekken over!

Voor kinderen van 6 tot 12 jaar: Donderdag 23 juli 15:00-17:00 voor het Amstelbad
Het kost 2 euro en aanmelden is verplicht (zie onderaan)

Voor alle workshops geldt dat je je moet aanmelden. Dit doe je door een whatsapp te sturen naar Eline. Stuur naar 0638414231 de naam en leeftijd van de deelnemer(s) en voor welke activiteit je aanmeldt. Voor vragen kun je Eline op dat nummer bereiken (ma-do) of op eline@coherente.nl 

COVID-19
Voor elke workshop geldt dat er een streng protocol is opgesteld en wordt opgevolgd in verband met het coronavirus. Dit betekent onder andere dat volwassenen voldoende afstand houden van elkaar en van de kinderen. Kinderen tot 18 jaar hoeven geen afstand te houden. Materialen die gebruikt worden, worden gedesinfecteerd. In geval van nood worden kinderen geholpen met behulp van handschoenen en/of mondkapje. Veiligheid en gezondheid staat tijdens alle activiteiten voorop. Mocht u hierover vragen hebben kunt u altijd bellen of mailen. De adviezen van het RIVM worden in acht genomen.