Speel Sportief Duivendrecht

Datum
24-10-2017

Tijd
10:00 - 13:00

Locatie
Dorpshuis Duivendrecht


Omschrijving activiteit

Op dinsdag 24 oktober is er Speel Sportief voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar. Kinderen kunnen van 10.00 tot 13.00 uur zich uitleven in de gymzaal. Er is van alles te beleven voor de verschillende leeftijden.

Je kan op een veldje een potje voetballen, meedoen met verschillende balspellen, een klim en klauterbaan doorlopen en de lucht inspringen op de trampoline. Ook is er een circushoek waar je op een bal kan lopen, de radslag kan oefenen, bordjes kan laten draaien, oefenen met jongleren en de diabolo. Voor de jongste kinderen is er een speciale kinderhoek met verschillende balspellen en een baantje waarbij geklommen en gerold wordt.

Iedereen tussen de vier en dertien jaar is welkom op dinsdag 24 oktober in het Dorpshuis in Duivendrecht. Je kan inlopen en meedoen tussen 11.00 en 13.00 uur in de gymzaal. De kosten zijn drie euro per persoon inclusief een gezonde snack. Kom met je vrienden en vriendinnen en doe mee! Wil je meer informatie of heb je vragen mail dan naar J.Goudsmit@Coherente.nl.