Speel Sportief Duivendrecht

Datum
22-02-2017

Tijd
11:00 - 14:00

Locatie
Dorpshuis Duivendrecht


Omschrijving activiteit

Woensdag 22 februari van 11.00-14.00 uur.

De voorjaarsvakantie is in zicht. Een goed moment om samen met je vrienden en vriendinnen iets nieuws te proberen. Stichting Coherente organiseert op woensdag 22 februari van 11.00 tot 14.00 uur een sportieve middag in de gymzaal van het Dorpshuis in Duivendrecht.

Jump op de slackline. 

Kom jij ook een sprong wagen op de dunne verende slackline, of ga je liever een potje speedbadminton spelen, waarin de shuttle meer snelheid kent dan normaal? Liever badmintonnen zonder racket? Dan kan je ook de fhuttle proberen met je handen, of hooghouden met je voeten. Voor de voetballers is er natuurlijk ook pannavoetbal. Verder zal er een mega tafeltennistafel gemaakt worden, waarin jij met een super grote bal punten kunt scoren bij de tegenpartij.

Voor de jongere kinderen is er een kinderhoek waar ze kunnen balgooien, blikgooien en andere kleine spellen kunnen doen. Naast al deze leuke sportieve spellen kunnen kinderen ook aan de slag in de circushoek met bordje draaien, jongleren en diabolo.

Iedereen tussen de vier en zestien jaar is welkom op woensdag 22 februari in het Dorpshuis in Duivendrecht. Voor één euro per persoon kun je tussen 11:00-14:00 uur inlopen en meedoen met deze uitdagende en nieuwe sporten en spellen. Neem al je vrienden en vriendinnen mee!