Breed aanbod aan naschoolse activiteiten in Duivendrecht

Kids Dance

Tijdens de lessen Kids Dance gaan kinderen leren spelenderwijs bewegen en dansen op muziek. De lessen zijn voor kinderen van vier tot acht jaar. Hou jij van swingen? Tijden de acht lessen Kids Dance ga je in de gymzaal van de Grote Beer aan de slag met verschillende dansjes op allemaal vrolijke nummers. De lessen zijn op vrijdag 28 oktober, 4 november, 11 november, 18 november, 25 november, 2 december, 9 december, 16 december van 12.15-13.15 uur. De kosten zijn voor acht lessen 40 euro. Inschrijven via https://coherente.nl/cursus-jeugd.kinball

Nieuwe sporten: switchball, kinball en smashball

Wil jij nieuwe sporten ontdekken? Doe dan mee aan deze naschoolse activiteit in het Dorpshuis in Duivendrecht. Tijdens de lessen maak je kennis met: switchball, kinball en smashball. Switchball is een
combinatie van de bestaande sporten voetbal, handbal, frisbee en trefbal. Bij kinball ga je aan de slag met een grote bal van één meter. En smashball is een combinatie van volleybal waarbij je over een laag net de gehele tijd aan het smashen bent. In acht lessen ga je aan de slag met alle drie de nieuwe uitdagende teamsporten. Deze naschoolse activiteit is op maandag 24 oktober, 31 oktober, 7 november, 14 november, 21 november, 28 november, 12 december en 19 december van 15.30-16.30 uur in de gymzaal van het Dorpshuis in Duivendrecht. De activiteit is voor kinderen van acht jaar en ouder. De kosten zijn 40 euro voor acht lessen. Inschrijven via https://coherente.nl/cursus-jeugd.

Naschoolse activiteiten in Ouderkerk aan de Amstel

Theaterklas

TheaterklasIn de theaterklas gaan de kinderen aan de slag met improviseren, je flexibiliteit ontwikkelen en het vergroten van je creativiteit. Maar vooral ga je veel plezier maken op het toneel! De lessen zijn op dinsdagmiddag 25 oktober, 1 november, 8 november, 15 november, 22 november, 29 november, 6 december en 13 december.

Voor kinderen van vier tot en met zes jaar is de theaterklas van 16.00 tot 17.00 uur. Voor kinderen van zeven tot en met twaalf jaar is het van 17.00 tot 18.00 uur. De theaterklas is in sporthal Bindelwijk (boven in het consultatiebureau). De kosten bedragen 75 euro voor acht lessen.

 

Stoeienstoeien-1

Tijdens de stoeilessen werken kinderen op een speelse wijze aan coördinatie, zelfvertrouwen, concentratie en verbeteren van hun motoriek. Dit doen we met oefeningen zoals ‘de Schildpad’ en
‘het Rugzakje’. Tijdens deze oefeningen leren kinderen doseren en zich verweren. Maar ook plezier hebben met elkaar en eigen grenzen durven aangeven. Enthousiaste trainer Lorenzo van Fit e
n Soul zal de kinderen tijdens de lessen begeleiden. Hij wisselt plezier maken en leermomenten op een uitdagende manier af.

De naschoolse activiteit is op vrijdag 18 november, 25 november, 2 december, 9 december en 16 december van 13.15-14.00 uur in de Bindelwijk. Deze naschoolse activiteit is voor kinderenvan vier tot zes jaar. De kosten bedragen 20 euro voor vijf lessen. Aanmelden via https://coherente.nl/cursus-jeugd.

Bootcamp

bootcampWil jij ook graag sportief en heel sterk worden?! Dan zit je goed bij Fit & Soul aan de Amstel Bootcamp. Een training voor kinderen van 10-15 jaar. Leuke, uitdagende en afwisselende parcourtjes afleggen, waar je sneller en sterker van wordt! Elke les is weer anders.

Een training om nooit te vergeten en leuk voor zowel jongens als meiden. De naschoolse activiteit bootcamp is op donderdag 17 november, 24 november, 1 december en 8 december van 17.00-18.00 uur. Deze activiteit is bij Fit en Soul (adres Amsteldijk Zuid 67, gebouw B, Amstelveen). De kosten bedragen 20 euro voor vier lessen. Aanmelden kan via https://coherente.nl/cursus-jeugd.