In Duivendrecht starten volgende maand twee culturele naschoolse activiteiten. Kinderen kunnen meedoen aan een schilder activiteit of zingen.

Ontdek je schildertalent    

Creatief aan de slag gaan op dinsdagmiddag met potloden en kwasten? Tijdens de naschoolse activiteit ‘Schilderen’ maak jij je eigen kunstwerken. Onder begeleiding van een inspirerende kunstenares maak je kennis met een paar beroemde schilderijen van vroeger en nu. Je maakt een tekening naar een (deel van) een bekend voorbeeld en je leert kleuren mengen met verf. Jouw verfstreken, kleurvlakken en stippen laten iets heel nieuws zien: jouw eigen talent! De kinderen maken meerdere kunstwerken en krijgen genoeg kennis mee om thuis verder te gaan met zowel tekenen als schilderen. Deze activiteit is voor leerlingen vanaf 8 jaar en start op dinsdag 31 oktober, daarna volgen nog zeven lessen op: 7, 14, 21, 28 november, 12 en 19 december. De les is van 15.00-17.00 uur in het handarbeidlokaal van de A. Bekemaschool. Meer informatie over kosten op: www.coherente.nl/cursus-jeugd.

Zingen is top

Op woensdagmiddag van 13.15-14.15 uur kunnen kinderen mee doen met de naschoolse activiteit zingen. Hou je van zingen? Tijdens de naschoolse activiteit ‘’Zingen is top!’’ ga je aan de slag met het zingen van verschillende popliedjes en nummers van Justin Bieber tot Marco Borsato. Ook komen er verschillende top 40 nummers voorbij. Je gaat leren hoe je moet staan tijdens het zingen en oefent met verschillende zangtechnieken. Daarnaast ga je zingen met een echte microfoon. De naschoolse activiteit wordt afgesloten met een optreden tijdens de laatste les op 20 december om 14.00 uur. Deze naschoolse activiteit is in het Dorpshuis in Duivendrecht op de volgende data; 1, 8, 15, 22, 29 november, 6, 13 en 20 december. Meer informatie over kosten en inschrijven op: www.coherente.nl/cursus-jeugd.