Sportief en creatief in de voorjaarsvakantie 

Ook deze vakantie organiseert Stichting Coherente superleuke kinderactiviteiten tijdens de schoolvakantie. Heb je zin om te swingen en springen? Er is een echte kinderdisco! Heb je zin om te knutselen? Je kunt maar liefst vier soorten kunstwerkjes maken. Voor de oudere kinderen is er twee keer zaalvoetbal. Neem je al je klasgenoten mee?

Op maandag 17 februari wordt het Dorpshuis in Duivendrecht omgetoverd tot discobar voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Je bent welkom van 10 tot 12 uur en de entree is 3 euro. Je krijgt dan wat lekkers te drinken en iets gezonds te snacken. Er zijn voor de liefhebbers spelletjes als sjoelen, twister en blikgooien.

Voor de jongeren van de middelbare school organiseert stichting Coherente zaalvoetbal. Dit was eerder al een groot succes! Je bent vanaf 12 jaar welkom op dinsdag 18 februari van 15:30 tot 16:30 en op donderdag 20 februari van 18:15 tot 19:15. Zaalvoetbal wordt gespeeld in de gymzaal van het dorpshuis in Duivendrecht. Neem je zaalschoenen en voetbal mee.

Ben je liever creatief bezig? Woensdag 19 februari kan je je helemaal uitleven met knippen, plakken, schilderen en vouwen. We krijgen al voorjaarskriebels met het bloementhema. Om 10.00 uur starten we in het Dorpshuis in Duivendrecht. De activiteit duurt tot 12.00 uur. Ook hiervoor vragen we een vergoeding van 3 euro, waarbij een gezonde snack en drinken klaar staan. We verzoeken je aan te melden met een berichtje naar 0638431807 met je naam, telefoonnummer, geboortedatum, postcode en huisnummer.

Voor vragen kan je altijd een bericht sturen naar Joëlle: J.Goudsmit@Coherente.nl of 0638431807.