Kom in beweging en wandel mee!

Op zaterdag 22 oktober is iedereen welkom om mee te wandelen met het ‘’Rondje Duivendrecht’’. Het Rondje Duivendrecht is een wandeltocht van zes kilometer en geschikt voor jong en oud. Of u nu vaak wandelt of bijna nooit, of u alleen komt of met uw hele gezin, u bent van harte uitgenodigd om mee te wandelen.

De wandeltocht is met zorg uitgezet en gaat langs plekken in Duivendrecht waar u nog nooit bent geweest. We wandelen over verharde en onverharde paden, dus denk aan geschikt schoeisel.

De wandeltocht start om 10.00 uur vanaf het Dorpsplein in Duivendrecht. De finish is ook weer op het Dorpsplein in Duivendrecht. Plus Wagner zorgt voor een gezonde versnapering en na afloop van de wandeltocht staat er een drankje voor de deelnemers klaar in het Dorpshuis.

Samen bewegen is gezond en gezellig. Daarom hebben Paramedisch Centrum Duivendrecht, Fysiotherapie Duivendrecht en Stichting Coherente samen het initiatief genomen om het Rondje Duivendrecht te organiseren. Wandelen is een laagdrempelige activiteit. U kunt het haast altijd en overal doen, al is het soms maar een klein stukje. U kunt zelf het tempo bepalen. En wandelen kost niets!

Loopt u mee?

Deelname is gratis. Schrijf u nu in via de website van Coherente. Klik hier om digitaal in te schrijven of meld u telefonisch aan via 020 699 31 64. Mocht u pas op het laatste moment beslissen om mee te lopen, dan kunt u zich eventueel ook op de dag zelf nog inschrijven, bij de start op het Dorpsplein. Wie neemt u mee?