Op zaterdag 11 april komt Obstacle en Mud run Dirt Maniacs naar de Ouderkerkerplas voor een Crazy Edition. Een evenement voor bijna alle leeftijden en het leukst om samen met je vrienden te doen. Dirt Maniacs had vorig jaar als hoogtepunt de langste modderbaan ter wereld. Dit jaar strijkt het circus neer aan de Ouderkerkerplas. Bij deze obstacle & mud run kun je een hele lading modder verwachten, het is niet voor niets The Crazy Edition.

De organisatie van Dirt Maniacs presenteert zich graag als het eerste sportfestival van Nederland. Uniek, zo verklaart organisator Lars Vreugdenhil, “want dat bestaat nog niet. Wij creëren een gezellige sfeer waardoor de deelnemers graag nog even blijven hangen. Er is een buitengewone sportieve prestatie geleverd en dat mag gevierd worden! Dus muziek, rollende keukens, een gezellige bar en entertainment is volop aanwezig. Dirt Maniacs is een leuke en sportieve dag uit voor zowel deelnemers als supporters en bezoekers.”

Tijdens Dirt Maniacs kan 6, 12 en 18 kilometer afgelegd worden. Rond de Ouderkerkerplas wordt vanaf half maart een enorm parcours met zo’n 40 verschillende hindernissen gebouwd. Imposant en soms wel 6 meter hoog. Deelnemers moeten over zeecontainers klimmen, tijgeren onder prikkeldraad, staan meerdere keren tot aan hun middel in het water en zitten binnen de kortste keren helemaal onder de modder. Soms even afzien maar vooral heel veel pret en plezier!

Het thema Crazy Edition wordt al direct duidelijk. Vanaf de snelweg A2 richting het parkeerterrein van de Ouderkerkerplas brengt Dirt Maniacs iedereen in de sfeer van de dag. De organisatie hoopt op veel verklede deelnemers aan de start en er is een te gekke competitie waar mooie (geld)prijzen zijn te winnen. Voor meer info de Facebook pagina en www.dirtmaniacs.com.

Voor meer persinformatie: pers@dirtmaniacs.com