Op woensdag 13 juni is de Nationale Buitenspeeldag. Stichting Coherente organiseert op deze dag leuke activiteiten buiten. Waar kun je buiten spelen?

In Duivendrecht ben je welkom op het grasveld voor de flat Mercurius. Van 12.00-15.00 uur is er een programma. Er zijn niet alleen sport- en spelactiviteiten maar je kunt je ook laten schminken. Iedereen kan kosteloos mee doen met de activiteiten op het grasveld.

Het Amstelbad organiseert in samenwerking met stichting Coherente de buitenspeeldag in combinatie met het Midzomerspektakel in Ouderkerk aan de Amstel. Deze dag is van 13.00-17.00 uur. Er komt op het grasveld bij het Amstelbad een mega obstakelparcours. Ook kun je mee doen aan verschillende waterspellen.

Benieuwd naar het programma van de buitenspeeldag? Dit wordt binnenkort bekend gemaakt op www.sportiefouder-amstel.nl.

Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers die ons deze dag willen helpen. Wil jij helpen om er een geslaagde buitenspeeldag van te maken? Hulp in zowel Ouderkerk aan de Amstel als Duivendrecht is gewenst. Meld je aan als vrijwilliger door een mailtje te sturen naar J.Goudsmit@Coherente.nl.