Stichting Coherente en het Amstelbad organiseren dit zwemseizoen gezamenlijk vier sportieve toernooidagen. Tijdens de toernooidagen worden leerlingen vanaf groep 6 uitgedaagd om in een team of individueel mee te doen. De toernooidagen zijn op vrijdag 17 mei, 14 juni, 19 juli en 16 augustus van 16.00-18.00 uur in het Amstelbad (Wethouder Koolhaasweg 10, 1191 EB, Ouderkerk aan de Amstel).

Op elk toernooi is er zowel een land- als wateractiviteit. Op de eerste datum vrijdag 17 mei is er een pannavoetbal-, midgetgolf- en estafette in het water toernooi. Op deze datum zijn er drie toernooien dus ook drie prijzen te winnen. Vrijdag 14 juni is er een tafeltennis en lange mat in het water toernooi. Het volleybal- , opduik- en bankhang toernooi is op vrijdag 19 juli. Wat is het bankhang toernooi zul je misschien denken? Met het bankhangtoernooi worden jullie uitgedaagd om zo lang mogelijk op de bank te blijven hangen. Welk team verovert de bank? Tijdens het laatste toernooi op vrijdag 16 augustus is er een voetbaltoernooi en in het zwembad het estafette toernooi.

Je kan je als duo opgeven voor de toernooi(en). Vraag een vriend of vriendin en meld je aan. Aanmelden kan door gegevens te mailen naar E.Kok@Coherente.nl. Mail je naam, eventueel naam van je duo, telefoonnummer ouders en mailadres (ouders). Laat in de mail ook weten welke toernooien je mee wilt doen! Geen duo? Geen probleem, je kan je ook alleen aanmelden voor het toernooi. Wij zorgen dat je tijdens het toernooi een duo bent.

Tijdens de gezellige toernooidagen is er voor elke deelnemer wat lekkers (ijsje). Voor deelnemers die alle vier de toernooidagen mee doen is er een speciale attentie na de laatste toernooidag. Per toernooi betalen de kinderen €3,- bij de kassa om deel te nemen aan het toernooi. Heb je vragen over de dagen mail deze dan naar E.Kok@Coherente.nl.