Coherente verzorgt samen met De Haan Wielersport, RBOVV en J. van der Doef Fysiotherapie een informatieve en gezellige fietsclinic in Ouderkerk op zaterdag 19 september a.s. in Sporthal Bindelwijk.

(Elektrische) Fietsvoorlichting in Ouderkerk a/d Amstel

Wat kunt u zelf doen aan uw veiligheid in het verkeer en welke (elektrische) fiets past het best bij u? Welke hulpmiddelen kunt u gebruiken om op een prettige en veilige manier te fietsen? Deze vragen komen uitgebreid aan bod tijdens de e-bike en fietsvoorlichting op zaterdagmiddag 19 september van 12.00 tot 16.00 uur in Sporthal Bindelwijk, Ouderkerk.
De organisatie van deze informatieve en gezellige middag is in handen van Coherente, samen met De Haan Wielersport, RBOVV en J. van der Doef Fysiotherapie.
De deelnemers kunnen hun kennis opfrissen met een verkeersquiz en in het praktijkgedeelte kunnen deelnemers hun fiets laten keuren op instellingen en mankementen.
Tevens geeft de fysiotherapeut voorlichting over de juiste fietshouding en er kunnen diverse e-bikes worden uitgeprobeerd.
Deelname aan de clinic kost € 5, dit is inclusief een lunch. Komt u ook? U kunt zich aanmelden bij Coherente, telefoon 020-6993164.