In de gymles op maandag 24 september maakten de leerlingen van het Kofschip kennis met EQfit. Onder begeleiding van Annemiek van Vorstenbosch werd, door middel van bewegen, gewerkt aan motivatie, zelfvertrouwen en doelgerichtheid. In de les kregen de kinderen een impressie van de methode en trainingen, waaronder het KIDSS programma (Krachtiger In De School Staan). Kinderen uit de bovenbouw kunnen in groepjes van 6 tot 10 kinderen met dit programma makkelijker de overstap maken naar het voortgezet onderwijs. Ze zitten lekkerder in hun vel en gaan ontspannen de toekomst tegemoet.

“Het gaat vooral om het geloof in jezelf”, zegt Annemiek, “Heb je dat, dan kom je altijd daar waar je zijn wil.” Van oorsprong orthopedagoog, coacht ze nu zowel volwassenen als kinderen met de EQfit methode, waarin beweging en mentale kracht hand in hand gaan.

Na de herfstvakantie start de eerste KIDSS groep in Ouderkerk, in de gymzaal van de Jan Hekmanschool. Bij voldoende aanmeldingen zal een tweede groep van start gaan, dag en tijdstip worden nader bepaald.

Meer informatie of aanmelden?
Stuur dan een bericht naar annemiek@eqfit.nl of bel 0647244494.