Zaterdag 23 september van 15.00-17.00 uur

IJsclub de Amstelbocht opent op zaterdag 23 september feestelijk de nieuwe skeelerbaan bij de Ouderkerkerplas. De Amstelbocht is al jaren bezig om een skeelerbaan te realiseren. Twee weken geleden is dat gelukt en is de skeelerbaan aangelegd.

De baan wordt geopend door de burgemeester en wethouder. Tijdens de opening is iedereen welkom om kennis te komen maken met skeeleren. Je kan vrij skeeleren over de baan of meedoen met een skeelerworkshop. Tijdens de workshop ga je onder begeleiding van een trainer op een speelse wijze aan de slag met de technieken. Ook doe je oefeningen waarbij je jezelf kan uitdagen.

Geen zin om te skeeleren maar wel even langs komen om te proosten? Er staat voor iedereen een drankje klaar. Ook kunt u genieten van verschillende demonstraties van het Ouderkerks talent. Voor kleine kinderen is er een kinderhoek waar wat sportieve spelletjes klaar staan. Daarnaast kunnen de kinderen geschminkt worden.

Als je wil skeeleren kan je je eigen skeelers en bescherming meenemen. Geen materialen? Geen probleem, er zijn skeelers (maat 26-46) en bescherming te leen.

Wij zien u op zaterdag 23 september om met jong en oud te proosten op de skeelerbaan. Meer informatie kijk op www.amstelbocht.nl.