De Fit-, Doe- en Beweegmarkt in het Dorpshuis in Duivendrecht op zaterdag 3 september trok veel bekijks. Zowel de bezoekers als de deelnemers waren enthousiast over het gevarieerde aanbod. Men kon terecht voor informatie en advies op het gebied van gezondheid en bewegen, maar ook voor workshops en proeflessen. Er was alle gelegenheid voor ontmoeting en uitwisseling, waardoor iedereen met grote tevredenheid op de markt terugkijkt.

De markt werd om 11.00 uur geopend met een opwarmertje voor lichaam en geest, verzorgd door medewerkers van Coherente. Vervolgens toonden een aantal leden van de stijldansgroep een aantal dansen, terwijl verderop mensen kennismaakten met Tai Chi, tijdens een proefles. AVC Terpsichoré betrokken de aanwezigen bij werelddansen, er was Zumba en het Muziekcollectief verzorgde een prachtig optreden. Er werd getekend en geschilderd, gedanst, gegeten en er werd veel informatie uitgewisseld. Veel belangstelling was er voor de Fittest, verzorgd door de fysiotherapeuten van het Paramedisch Centrum Duivendrecht, voor de stoelmassage en de stoelgymnastiek.

De Fit-, Doe en Beweegmarkt was een mooie start van een nieuw gezond seizoen! Heeft u de markt gemist en wilt u informatie over het aanbod in Ouder-Amstel? Neem contact op met Coherente: 020 699 31 64 of info@coherente.nl