Op vrijdag 24 april 2015 vinden de Koningsspelen plaats. Alle basisscholen in Ouderkerk aan de Amstel doen mee aan dit landelijke evenement. Op deze dag is er gezorgd voor een goed gevuld programma voor alle leerlingen van de Jan Hekmanschool, het Kofschip en de Amstelschool.

De Koningsspelen is een sportief Oranjefeest voor alle kinderen van het basisonderwijs. De Koningsspelen worden dit jaar voor de derde keer georganiseerd. Het doel van deze sportieve dag is om kinderen te laten zien hoe belangrijk en leuk het is om te bewegen.

Stichting Coherente organiseert samen met de basisscholen in Ouderkerk aan de Amstel een feestelijke, culturele en sportieve dag op de velden van SV Ouderkerk (Wethouder Koolhaasweg 4, 1191 EB Ouderkerk aan de Amstel).

De groepen 1 tot en met 4 en groep 7 en 8 starten deze dag op de velden van SV Ouderkerk. Via de vakleerkracht worden de leerlingen geïnformeerd over de verzamellocatie. Gedurende de dag gaan de leerlingen aan de slag met vele sportieve en culturele activiteiten. Volg ons op Twitter om meer te weten te komen over de inhoud van de activiteiten.

Voor de groepen 5 en 6 start de dag in het Amstelbad. Je raad het al: jullie moeten je zwemspullen meenemen. Ook de groepen 5 en 6 ontvangen meer informatie over deze dag via hun leerkracht.

Recordpoging

Om 11.45 uur komen alle leerlingen op een veld bij elkaar. We gaan een recordpoging doen om met alle leerlingen (in totaal 1000) het Koningsdans en lied op te voeren. Dit wil je niet missen.

De ouders zijn natuurlijk van harte welkom op om deze dag hun steentje bij te dragen. Aanmelden kan via de basisscholen. Wilt u zien wat u zoon(s) of dochter(s) deze dag beleeft? Kom gezellig langs!