Elke vakantie organiseert stichting Coherente verschillende vakantie activiteiten. Ook in de herfstvakantie was er van alles te doen. Op dinsdag 23 oktober waren er twee sportieve activiteiten in de gymzaal. In de ochtend was er van alles te doen voor de basisschoolleerlingen.

Veel jongens hebben de gehele ochtend met elkaar gevoetbald op het pannaveldje. Andere kinderen waren vooral veel aan het springen bij het trampolineparcourtje. Een aantal turnsters lieten daar mooie sprongen zien. Er waren zelfs een paar kinderen die over de kop gingen. Naast de springbaan was er een klim en klauterparcour. Het schuine vlak was populair en een aantal stoere jongens liepen daar tegenop zonder het touw. In een hoekje waren er allemaal kleine spelletjes voor de jongsten. Hier werd gesjoeld, blik gegooid, gekropen door de kruiptunnel en er werden torens gebouwd met blokken. Ook waren een aantal meiden actief bezig met jongleren en diabolen.

De meeste kinderen waren in de lasergamehoek. Hier stonden attributen en mochten de kinderen tegen elkaar lasergamen tot ze af waren. Bij af moesten ze achteraan in de rij en kwamen ze vanzelf weer aan de beurt. Op de dinsdagmiddag was er voor de elf plussers lasergamen in de gymzaal. De hele gymzaal stond voor schuilplekken en de gymzaal was donker op een paar gekleurde lichten na. Er was een rookmachine om het zicht te verslechteren.

Beide sportieve activiteiten waren onwijs geslaagd. In de kerstvakantie zal er weer een programma aan vakantie activiteiten komen. Houdt de website www.coherente.nl in de gaten voor het actuele aanbod.