Springkussenfestijn

Maandag 19, dinsdag 20 en woensdag 21 oktober van 11.00 uur tot 17.00 uur in sporthal Bindelwijk. Kom lekker springen voor € 6,- per dag of voor een driedagen pas voor € 15,-.

Sport cultureel rondje

Op donderdag 22 oktober is er van 12.00 uur tot 14.0 uur een sport cultureel rondje georganiseerd door Stichting Coherente. Kinderen gaan in groepen in sporthal Bindelwijk aan de slag met verschillende sportieve en culturele activiteiten. Deze activiteiten worden georganiseerd door de combinatiefunctionarissen in de gemeente Ouder-Amstel. Op het programma staat een uitdagende handbalclinic, aan de slag met watersport zeilen en roeien op het drogen, een freerunparcour en een muziekbeleving. Voor kinderen vanaf 10 jaar is er tussen 13.00 en 14.00 uur Bossaball.

U kunt uw kind opgeven door te mailen naar J.Goudsmit@Coherente.nl. De kosten voor het sport cultureel rondje zijn € 2,- per kind.

Sport cultureel rondje poster

Bossaball voor tieners
Op donderdag 22 oktober kan iedereen tussen de 12 en 16 jaar vanaf 14.00 uur meedoen met Bossaball in de Sporthal van Bindelwijk. De kosten zijn € 3,-. Bossaball is een spectaculaire, dynamische en nieuwe sport die het beste van voetbal, volleybal en turnen combineert op een opblaasbaar speelveld met trampolines. Deze activiteit wordt georganiseerd door de combinatiefunctionaris 12+ vanuit Stichting Coherente. Meer informatie op www.coherente.nl/jeugd.
Bosaball voor tieners