In de herfstvakantie zijn er leuke activiteiten waaronder een BMX workshop bij de Ouderkerkerplas en een mega trefbaltoernooi in het Dorpshuis in Duivendrecht.

BMX workshop

Op woensdag 19 oktober (in de herfstvakantie) van 10.00 – 12.00 uur organiseert stichting Coherente speciaal voor iedereen die houdt van stunten op de fiets een BMX workshop bij de Ouderkerkerplas. Tijdens deze workshop gaan de deelnemers twee uur lang aan de slag met verschillende trucs en obstakels onder begeleiding van een professionele BMX’er. De kosten van BMX workshop zijn 17,50 en dit is inclusief BMX – fiets en beschermers. Wil jij mee doen aan deze stoere workshop voor jongens en meiden? Meld je dan aan via:https://coherente.nl/cursussen/jeugd/bmx-clinic.

MEGA TREFBAL TOERNOOI

Op donderdag 20 oktober van 12.00 – 14.00 uur organiseert stichting Coherente een MEGA TREFBAL TOERNOOI in de sporthal van het Dorpshuis in Duivendrecht. Het toernooi is voor iedereen vanaf 10 jaar en de deelname is 3 euro. Graag even aanmelden van tevoren via: tim@coherente.nl.

Springkussenfestijn

Kom springen in de Bindelwijk op zondag 16 oktober, maandag 17 oktober en dinsdag 18 oktober.

springkussenfestijn