Op zaterdag 26 september 2015 organiseert Sportservice Haarlemmermeer, in samenwerking met Stichting Special Olympics Nederland en verschillende lokale sportverenigingen, Special Olympics Regionale spelen in Haarlemmermeer. Op deze dag komen zo’n 500 deelnemers met een verstandelijke beperking in actie in het Sportcomplex Koning Willem- Alexander en op het Arnoldus Sportpark in Hoofddorp. Hockey, atletiek, tennis, judo, turnen, tafeltennis en zwemmen zijn de zeven sporten die aan bod komen. Doe jij ook mee? Je kunt je nu inschrijven!

Alle sporters met een verstandelijke beperking (vanaf 8 jaar) zijn welkom om deel te nemen aan het evenement. De dag begint met een spectaculaire openingsceremonie om 9:00 uur en eindigt om 17:00 uur met een sluitingsceremonie. Daartussenin doe je mee aan een leuk toernooi in de sport van jou keuze.

Voor de individuele sporten kun je jezelf inschrijven en voor de teamsporten dien je zelf een team samen te stellen. Op de dag zelf is een begeleider per sporter of team verplicht. Verder is het belangrijk dat je de regels van de sport waar je je voor inschrijft kent, maar je hoeft niet aan een bepaald niveau te voldoen. Iedereen mag meedoen!

Om je in te schrijven ga je naar de volgende link. Hier staan ook de richtlijnen en onderdelen per tak van sport beschreven.

Heb je vragen over jouw deelname of een specifieke tak van sport, stuur dan een mail naar specialolympics@sportservicehaarlemmermeer.nl