Ouderkerks Rondje

Op zondag 2 juli is iedereen welkom mee te wandelen met de wandeltocht in Ouderkerk. Het is een wandeltocht met een afstand van zes en tien kilometer.

Of u nu vaak wandelt of bijna nooit, of u alleen komt of met uw hele gezin, u bent van harte uitgenodigd om mee te wandelen. De wandeltocht is met zorg uitgezet door loopgroep Fitaal aan de Amstel.

De wandeltocht start om 10.00 uur vanaf de Bindelwijk in Ouderkerk aan de Amstel (Koningin Julianalaan 16, 1191 CD). De finish is ook weer voor de Bindelwijk. Bakker Out en fruitkistje.nl zorgen samen voor een gezonde versnapering tussendoor en na afloop van de wandeltocht staat er een drankje voor de deelnemers klaar in de Bindelwijk.

Samen bewegen is gezond en gezellig. Daarom hebben Fitaal aan de Amstel en Stichting Coherente samen het initiatief genomen om deze wandeltocht in Ouderkerk te organiseren. Dit kwam mede door het succes van het Rondje Duivendrecht. Wandelen is een laagdrempelige activiteit. U kunt het haast altijd en overal doen, al is het soms maar een klein stukje. U kunt zelf het tempo bepalen. En wandelen kost niets!

Loopt u mee?

Deelname is gratis. Schrijf u nu in via de website van Coherente: https://coherente.nl/gezonde-leefstijl-voor-ouderen/zondag-2-juli-wandeltocht-ouderkerks-rondje-voor-iedereen of meld u telefonisch aan via 020 496 36 73. Mocht u pas op het laatste moment beslissen om mee te lopen, dan kunt u zich op de dag zelf nog inschrijven, bij de start voor de Bindelwijk. Wie neemt u mee?