Fitaal aan de Amstel organiseert wekelijks een wandel- en (hard)loopactiviteit op zondagochtend. Om iedereen te laten ervaren hoe heerlijk het is om gezamenlijk te bewegen in de buitenlucht organiseert stichting Coherente samen met Fitaal aan de Amstel op woensdag 10 mei om 14.00 uur een wandeling vanaf de Bindelwijk. Iedereen kan hier aan meedoen, deze wandeling is voor elk niveau. En de wandeling is meteen een mooie warming up voor de Avondvierdaagse!

Er is een professionele trainer aanwezig en we gaan heerlijk de buitenlucht in om van het mooie Ouderkerk te genieten. Na de wandeling is er iets te drinken en een stukje fruit voor iedereen. Deelname is gratis. Voor meer informatie en aanmelden: Coherente, Joëlle Goudsmit, tel. 020 496 36 73. Kom in beweging en wandel mee!

Elke week loopt er al een flink aantal enthousiastelingen uit Ouderkerk aan de Amstel en omgeving mee, met elkaar wordt elke zondag een afstand van ongeveer vijf kilometer afgelegd door de groene omgeving van de gemeente Ouder-Amstel. Ter bevordering van de gezondheid en algehele vitaliteit worden aanvullende lichaamsoefeningen gedaan. Elke zondag wordt om 10:00 gestart bij sporthal Bindelwijk (Koningin Julianalaan 16) en rond 11:00 is iedereen terug bij de sporthal waar een gratis aangeboden gezonde versnapering, in de vorm van vers fruit, als beloning staat te wachten. U bent van harte welkom! Deelname kost € 2,00, aanmelden is niet nodig.