In Duivendrecht kan je in de herfstvakantie zowel een sportieve als een creatieve vakantieactiviteit doen. Beide activiteiten worden georganiseerd door stichting Coherente.

Knutselen met knopen en kralen (4-12 jaar)
Op maandag 21 oktober vanaf 10 uur kan je met leeftijdsgenootjes dromenvangers maken in het Dorpshuis in Duivendrecht. In de zaal staan voor kinderen allemaal materialen klaar zoals kralen, veren en draden. Onder begeleiding van kunstenares Dine van Erck ga je een stoere mobiel of een dromerige wanddecoratie maken. De kosten voor deze activiteit zijn 1 euro per kind. De knutselochtend duurt tot 12 uur.

Trek sportieve kleding aan en kom naar Speel Sportief (4-12 jaar)
Op woensdag 23 oktober wordt de gymzaal van het Dorpshuis omgetoverd in een sport- en spelparadijs voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Tijdens de Speel Sportief herfstvakantie kan je onder andere klimmen, sjoelen, springen en voetballen. Ook zal er voor de jongste kinderen een hoekje worden ingericht met blokken en ballen. Je bent van harte welkom tussen 10.00 en 12.00 uur in de gymzaal van het Dorpshuis in Duivendrecht. De kosten zijn 3 euro per kind inclusief drinken en een gezonde snack tussendoor. Er is ook een tafel waar je zelf buttons kunt maken.

Bij vragen over de herfstvakantie activiteiten kan je mailen naar J.Goudsmit@Coherente.nl.