Deze week starten in Duivendrecht verschillende naschoolse activiteiten. Kinderen kunnen tijdens de naschoolse activiteiten iets nieuws uit proberen. Twijfelt uw kind over de naschoolse activiteit. Deze week starten de activiteiten en alle kinderen zijn welkom om een proefles te volgen. Kom de activiteit proberen en kijk of het wat voor je is! Lees hieronder welke naschoolse activiteiten er starten. Meer informatie of vragen over de activiteiten mail gerust naar J.Goudsmit@Coherente.nl of bel 020 496 36 73.

Streetdance voor kinderen van 9+ en 10+

Bij dansschool Kosmos kunnen kinderen mee doen met streetdance voor kinderen vanaf negen jaar. Samen met leeftijdsgenoten wordt er bewogen op muziek. Tijdens de lessen wordt er gedanst op hits van nu!

De lessen streetdance worden gegeven op woensdagavond in de gymzaal van de Grote Beer (Astronautweg 30, 1115 VV, Duivendrecht). Voor kinderen van 9 jaar en ouder is er een les van 18.30-19.30 uur en voor de oudere kinderen vanaf 10 jaar is er een dansles van 19.30-20.30 uur.

Het blok streetdance start op woensdag 1 november. Vervolgens is er les op 1, 8, 15, 22, 29 november, 6, 13, 20 december. De kosten voor de acht danslessen zijn 40 euro. Inschrijven voor deze naschoolse activiteit kan op: www.dansschoolkosmos.nl.

Ontdek je schildertalent  

Creatief aan de slag gaan op dinsdagmiddag met potloden en kwasten? Tijdens de naschoolse activiteit ‘Schilderen’ maak jij je eigen kunstwerken. Onder begeleiding van een inspirerende kunstenares maak je kennis met een paar beroemde schilderijen van vroeger en nu. Je maakt een tekening naar een (deel van) een bekend voorbeeld en je leert kleuren mengen met verf. Jouw verfstreken, kleurvlakken en stippen laten iets heel nieuws zien: jouw eigen talent! De kinderen maken meerdere kunstwerken en krijgen genoeg kennis mee om thuis verder te gaan met zowel tekenen als schilderen. Deze activiteit is voor leerlingen vanaf 8 jaar en start op dinsdag 31 oktober, daarna volgen nog zeven lessen op: 7, 14, 21, 28 november, 12 en 19 december. De les is van 15.00-17.00 uur in het handarbeidlokaal van de A. Bekemaschool. Meer informatie over kosten op: www.coherente.nl/cursus-jeugd.

Zingen is top

Op woensdagmiddag van 13.15-14.15 uur kunnen kinderen mee doen met de naschoolse activiteit zingen. Hou je van zingen? Tijdens de naschoolse activiteit ‘’Zingen is top!’’ ga je aan de slag met het zingen van verschillende popliedjes en nummers van Justin Bieber tot Marco Borsato. Ook komen er verschillende top 40 nummers voorbij. Je gaat leren hoe je moet staan tijdens het zingen en oefent met verschillende zangtechnieken. Daarnaast ga je zingen met een echte microfoon. De naschoolse activiteit wordt afgesloten met een optreden tijdens de laatste les op 20 december om 14.00 uur. Deze naschoolse activiteit is in het Dorpshuis in Duivendrecht op de volgende data; 1, 8, 15, 22, 29 november, 6, 13 en 20 december. Meer informatie over kosten en inschrijven op: www.coherente.nl/cursus-jeugd.