In Duivendrecht start er voor leerlingen van groep 1, 2 en 3 een creatieve activiteit Kleuterkunst. Voor leerlingen van groep 6, 7 en 8 is er een activiteit tekenen en schilderen waarbij het thema film- en striphelden centraal staat.

Kleuterkunst

Tijdens de naschoolse activiteit Kleuterkunst gaan de leerlingen van groep 1, 2 en 3 aan de slag met het thema herfst. Ze leren spelenderwijs met kleuren, vormen en de natuur iets moois te maken. Kom je gezellig kleien, knippen, plakken, stempelen en plezier maken? Deze naschoolse activiteit is op maandag van 15.00-16.30 uur op de basisscholen in Duivendrecht. Meer informatie en aanmelden voor deze activiteit kan op www.coherente.nl/cursus-jeugd. 

Tekenen en schilderen 

Zit jij in groep 6, 7, 8 en wil je tekenen en schilderen? Er start op woensdagmiddag een naschoolse activiteit tekenen en schilderen. Tijdens de lessen wordt gewerkt aan de hand van het thema film- en striphelden. Deze activiteit is op woensdag van 13.30-15.00 uur in het Dorpshuis in Duivendrecht. Meer informatie en aanmelden voor deze activiteit kan op www.coherente.nl/cursus-jeugd.