Stoeien 4-6 jaarstoeien-1

Tijdens de stoeilessen werken kinderen op een speelse manier aan coördinatie, zelfvertrouwen, concentratie en verbeteren van hun motoriek. Dit doen we met oefeningen zoals ‘de Schildpad’ en
‘het Rugzakje’. Tijdens deze oefeningen leren kinderen doseren en zich verweren. Maar ook plezier hebben met elkaar en eigen grenzen durven aangeven. Enthousiaste trainer Lorenzo van Fit e
n Soul zal de kinderen tijdens de lessen begeleiden. Hij wisselt plezier maken en leermomenten op een uitdagende manier af.

De naschoolse activiteit is op vrijdag 18 november, 25 november, 2 december, 9 december en 16 december van 13.15-14.00 uur in de Bindelwijk. Deze naschoolse activiteit is voor kinderenvan vier tot zes jaar. De kosten bedragen 20 euro voor vijf lessen. Aanmelden via https://coherente.nl/cursus-jeugd.

Bootcamp 10-15 jaar

bootcampWil jij ook graag sportief en heel sterk worden?! Dan zit je goed bij Fit & Soul aan de Amstel Bootcamp. Deze training is voor kinderen van 10-15 jaar. Je legt leuke, uitdagende en afwisselende parcours af, waar je sneller en sterker van wordt! Elke les is weer anders.

Een training om nooit te vergeten en leuk voor zowel jongens als meiden! De naschoolse activiteit bootcamp is op donderdag 17 november, 24 november, 1 december en 8 december van 17.00-18.00 uur. Deze activiteit is bij Fit en Soul (adres Amsteldijk Zuid 67, gebouw B, Amstelveen). De kosten bedragen 20 euro voor vier lessen. Aanmelden kan via https://coherente.nl/cursus-jeugd.

Smashball

Aansluitend op de scholenvolleybaltoernooien komt er een naschoolse activiteit smashbal. Deze nieuwste vorm van volleybal is stoer, gaaf en te gek. Kan jij hard tegen een bal slaan en scoren? Tijdens de lessen smashbal ga je heel veel smashen. Het is de bedoeling dat je zo hard slaat dat het andere team de bal niet kan vangen. Bij Smashbal mag je smashen maar ook bovenhands serveren, duiken, rollen en nog veel meer. Maar let op: de bal mag maar één keer op de grond stuiteren, voordat die gevangen wordt.

De naschoolse activiteit smashbal is op vrijdag van 17.00 tot 18.00 uur in de Bindelwijk. Het gaat om drie trainingen op vrijdag 2 december, 9 december en 16 december. Er zijn twee groepen, één groep van 6-9 jaar en één groep van 10-13 jaar. De kosten voor 3 lessen zijn € 7,50. Aanmelden via https://coherente.nl/cursus-jeugd. Wil u meer informatie, mail dan naar J.Goudsmit@Coherente.nl.