Maak samen een rap

Maak samen een rap en clip! In deze lessenserie ga je met elkaar aan de slag met verschillende rijmspellen. Je oefent rijmklanken, je leert goed te luisteren naar de beat en je gaat natuurlijk leren rappen! Uiteindelijk ga je in de laatste lessen samen een rap schrijven en opnemen en een clip maken. Hoe gaaf is
het om samen met je vriendjes en vriendinnetjes te leren rappen! De hele lessenserie wordt begeleid door een ervaringsdeskundige met kennis van de muziekvorm en eigen rapnummers: Martijn.

De naschoolse activiteit rappen is op donderdagmiddag van 15.00-16.00 uur op de A Bekemaschool. Deze activiteit is voor leerlingen van groep 5 tot en met 8. Er is les op donderdag 11, 18 mei, 1, 8, 15, 22, 29 juni en 6 juli. De acht lessen kosten €40,-. Aanmelden kan via https://coherente.nl/cursus-jeugd.

Zingen is top!

Hou je van zingen? In de lessenserie ‘Zingen is top!’ ga je aan de slag met het zingen van verschillende popliedjes en nummers van het Junior Songfestival. Ook leer je hoe je moet staan tijdens het zingen en oefen je verschillende zangtechnieken. Je gaat zingen met een echte microfoon. De workshop wordt afgesloten met een leuk optreden tijdens de laatste les.

Op woensdagmiddag van 13.15-14.15 uur is deze naschoolse activiteit in het Dorpshuis in Duivendrecht. Er is les op woensdag 10, 17, 24, 31 mei, 7, 14, 21, 28 juni en 5 juli. Voor negen lessen zijn de kosten €45,-. Aanmelden via https://coherente.nl/cursus-jeugd.

Stoeien

De activiteit stoeien is op woensdagmiddag. Er is een les van 13.00-14.00 uur en een les van 14.00-15.00 uur in het Dorpshuis in Duivendrecht. Er is les op 10, 17, 24, 31 mei, 7, 14, 21, 28 juni e 5 juli. De eigen bijdrage voor negen lessen stoeien is €45,-.

Tijdens de stoeilessen werken kinderen op een speelse manier aan coördinatie, zelfvertrouwen, concentratie en verbeteren van hun motoriek. Dit doen we met oefeningen zoals ‘de Schildpad’ en ‘het Rugzakje’. Tijdens deze oefeningen leren kinderen doseren en zich verweren. Maar ook plezier hebben met elkaar en eigen grenzen durven aangeven. Enthousiaste trainer Lorenzo van Fit en Soul zal de kinderen tijdens de lessen begeleiden. Hij wisselt plezier maken en leermomenten op een uitdagende manier af