Vanaf januari starten er zowel in Duivendrecht als in Ouderkerk aan de Amstel weer verschillende naschoolse activiteiten. Benieuwd naar het aanbod?

Naschoolse activiteiten Duivendrecht

Theaterklas (6-8 jaar)

In de theaterklas gaan de kinderen aan de slag met improviseren, je flexibiliteit ontwikkelen en het vergroten van je creativiteit. Daarnaast wordt er bewogen. Hoe sta je als je vrolijk bent, of verdrietig? Tijdens de lessen gaan de kinderen vooral veel plezier maken op het toneel!

De theaterklas is op maandag van 15.30 tot 16.30 uur in het Dorpshuis in Duivendrecht. Er zijn tien lessen theater vanaf maandag 23 januari. Meer informatie en aanmelden via: https://coherente.nl/cursussen/jeugd/theaterklas-6-8-jaar.

Stoeien (4-7 jaar)

Tijdens de stoeilessen werken kinderen op een speelse manier aan coördinatie, zelfvertrouwen, concentratie en verbeteren van hun motoriek. Dit doen we met oefeningen zoals ‘de Schildpad’ en ‘het Rugzakje’. Tijdens deze oefeningen leren kinderen doseren en zich verweren. Maar ook plezier hebben met elkaar en eigen grenzen durven aangeven. Enthousiaste trainer Lorenzo van Fit en Soul zal de kinderen tijdens de lessen begeleiden. Hij wisselt plezier maken en leermomenten op een uitdagende manier af.

Het stoeien is tien keer op woensdagmiddag van 13.15 tot 14.00 uur in het Dorpshuis in Duivendrecht. De eerste stoeiles is op woensdag 25 januari. meer informatie en aanmelden via: https://coherente.nl/cursussen/jeugd/stoeien-4-7-jaar.

Creëer je eigen vogels op takken (8-12 jaar)

Hou jij van creatief bezig zijn? Wil jij je eigen kunstwerk maken? Onder begeleiding van een inspirerende kunstenares maak jij tijdens de lessen een eigen kunstwerk. Tijdens de lessen komen verschillende vormen van kunst aanbod. Je gaat aan de slag met tekenen, schilderen, vormen maken.

Deze activiteit is in het handarbeid lokaal van de A Bekemaschool. De eerste creatieve les is op woensdag 25 januari. Er zijn twee groepen.

De eerste groep is van 12.15 tot 14.00 uur (tijdens het eerste deel van de les wordt er geluncht, kinderen hebben zelf lunch mee). Meer informatie en aanmelden via: https://coherente.nl/cursussen/jeugd/cre%C3%ABer-je-eigen-vogels-op-takken-8-12-jaar.

De tweede groep heeft les van 14.00-15.30 uur. Meer informatie en aanmelden via: https://coherente.nl/cursussen/jeugd/cre%C3%ABer-je-eigen-vogels-op-takken-8-12-jaar-0.

 

Naschoolse activiteiten Ouderkerk aan de Amstel

Stoeien (4-7 jaar)

Tijdens de stoeilessen werken kinderen op een speelse wijze aan coördinatie, zelfvertrouwen, concentratie en verbeteren van hun motoriek. Dit doen we met oefeningen zoals ‘de Schildpad’ en ‘het Rugzakje’. Tijdens deze oefeningen leren kinderen doseren en zich verweren. Maar ook plezier hebben met elkaar en eigen grenzen durven aangeven. Onze enthousiaste trainer Lorenzo zal de kinderen tijdens de lessen begeleiden. Hij wisselt plezier maken en leermomenten op een uitdagende manier af.

De eerste les zal zijn op vrijdag 13 januari van 13.15 tot 14.00 uur in de Bindelwijk. We gaan dan een half jaar aan de slag tot en met 14 juli 2017 (in de schoolvakanties zijn er geen lessen). Meer informatie en aanmelden via: https://coherente.nl/cursussen/jeugd/stoeien-4-6-jaar-1.

Theaterklas (4-6 jaar) Theaterklas

In de theaterklas gaan de kinderen aan de slag met improviseren, je flexibiliteit ontwikkelen en het vergroten van je creativiteit. Maar vooral ga je veel plezier maken op het toneel!

Om het uit te proberen is er een proefles theaterklas op donderdag 19 januari van 16.00-16.30 uur.

Voor kinderen van vier tot en met zes jaar is de theaterklas van 16.00 tot 17.00 uur. De eerste les is op donderdag 2 februari. De theaterklas is in sporthal Bindelwijk (boven in het consultatiebureau). Meer informatie en aanmelden via: https://coherente.nl/cursussen/jeugd/theaterklas-4-6-jaar-ouderkerk-aan-de-amstel.

Theaterklas (7-12 jaar)

Om het uit te proberen is er een proefles theaterklas op donderdag 19 januari van 16.45-17.15 uur.

Voor kinderen van zeven tot en met twaalf jaar is de theaterklas van 17.00 tot 18.00 uur. De theaterklas is in sporthal Bindelwijk (boven in het consultatiebureau). Meer informatie en aanmelden via: https://coherente.nl/cursussen/jeugd/theaterklas-7-12-jaar-ouderkerk-aan-de-amstel.