De leerlingen van groep 7 en 8 zijn aan het oefenen voor het volleybaltoernooi van donderdag 15 februari. Volleybal Vereniging Ouderkerk is langsgekomen in de gymles om te trainen voor het volleybaltoernooi. De meeste klassen hebben na de training ook nog een aantal keer geoefend.

Op donderdag 15 februari wordt door stichting Coherente en Volleybal Vereniging Ouderkerk het scholenvolleybaltoernooi georganiseerd voor de leerlingen van groep 7 en 8 van de Ouderkerkse basisscholen: het Kofschip, de Amstelschool en de Jan Hekmanschool. In de ochtend van 9.30-12.00 uur gaan alle leerlingen van groep 7 volleyballen. In de middag van 13.00-15.00 uur komen de groepen 8 in actie.

Het smashen trainen?

Voor kinderen van groep 6 tot en met 8 wordt de naschoolse activiteit smashbal georganiseerd. Tijdens drie lessen wordt er vooral veel gesmasht. Dit kan ontzettend goed van pas komen tijdens het toernooi. Daarnaast is het natuurlijk ook gewoon heel leuk om je samen met vriendjes en vriendinnetjes uit te leven tijdens het smashballen. Er is les op vrijdag 2, 9 en 13 februari van 17.00-18.00 uur in de Bindelwijk. De Kosten zijn €7,50 voor drie lessen. Meer informatie en aanmelden kan op: https://coherente.nl/cursus-jeugd.