Iedereen die betrokken is bij Sport en Bewegen in Ouder-Amstel is komende vrijdag van harte uitgenodigd bij het Sportcafé Ouder-Amstel en de opening van de Nationale Sportweek. Dit wordt gehouden op vrijdagmiddag 15 september om 16.00 uur.
Bestuursleden, vrijwilligers en leden van sportclubs, maar ook professionals uit onderwijs en welzijn uit heel Ouder-Amstel die actief zijn met Sport en Bewegen, zijn welkom in het Dorpshuis.

Wethouder sport Victor Frequin is gastheer. Samen met de nieuwe sportambassadeurs van Ouder-Amstel wordt de Nationale Sportweek ‘afgetrapt’. Na de opening is er in het Sportcafé gelegenheid om elkaar informeel te ontmoeten en kennis met elkaar te delen. Het Sportcafé duurt tot circa 18.00 uur en er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

Instuif voor kinderen
Voor kinderen van de basisscholen is er vrijdagmiddag van 16.00-17.00 uur een sportinstuif in de sportzaal van het Dorpshuis. Kinderen tot 6 jaar kunnen meedoen met de sportspeeltuin van CTO’70 volleybal en daarmee al de eerste sticker verdienen voor hun sportkaart die zij via school ontvangen. De kinderen van 7 jaar en ouder kunnen onder begeleiding van Coherente meedoen met voetbal, badminton en nog veel meer leuke activiteiten. Ouders en verzorgers kunnen aansluiten bij het Sportcafé.

Locatie: Dorpshuis, Dorpsplein 60 in Duivendrecht.

Lees meer over de Nationale Sportweek 2023.