Ouder-Amstel gaat aan de wandel

Wandelen is een fijne, sportieve, laagdrempelige activiteit in de buitenlucht waar iedereen aan kan meedoen op zijn of haar eigen niveau. Daarom organiseer Stichting Coherente in november een gezellige wandeling, samen met Fitaal aan de Amstel in Ouderkerk en wandelgroep Duivendrecht in Duivendrecht.

Snertwandeling Duivendrecht

Op zondag 18 november kunt u de ochtend goed beginnen met een wandeling door Duivendrecht en daarna na te praten onder het genot van verse snert in het Dorpshuis. Deze wandeling start om 10.00 uur vanaf het Dorpsplein in Duivendrecht. De afstand bedraagt ca. 6,5 kilometer en we wandelen als groep. Deelname en snert na afloop is gratis.

Ouderkerk Fitaal

Op zondag 28 oktober staat de wandeltocht in Ouderkerk aan de Amstel op het programma. U kunt meewandelen met een tocht van 7,5 kilometer. Onderweg worden oefeningen gedaan en geven de foto- en vogelwerkgroep van Coherente wat informatie over hun werkzaamheden. De start is om 10.00 uur vanaf Sporthal Bindelwijk (Kon. Julianalaan 15, 1186 WB, Ouderkerk aan de Amstel).

We stellen het op prijs dat u zich van te voren aanmeldt voor deze wandeling, via  020 699 3164 of info@coherente.nl. Trek de wandelschoenen aan en loop mee!