Op woensdagmiddag 7 september vertrokken de Ouder-Amstel Rollers uit Ouderkerk naar het Olympische Stadion in Amsterdam voor de Rollatorloop. Het was een prachtige dag, de zon scheen en de lucht was blauw. In het stadion werden de lopers enthousiast ontvangen. Bij alle deelnemers werd hun startnummer aan hun rollator vast gemaakt.

In het stadion was het een groot feest: er was een demonstratie rollator dance, live muziek, en er werd een gezamenlijke warming-up gedaan om de spieren warm te maken voor de loop. Natuurlijk werd de Olympische vlam ontstoken, voordat de lopers aan de start verschenen.

De Ouder-Amstel Rollers stonden aan de start samen met wethouder Rineke Korrel, die het olympische rondje met de deelnemers mee heeft gelopen. Tijdens de loop werden de lopers aangemoedigd door een groot aantal kinderen en kleinkinderen. De lopers liepen met elkaar de loop uit en ontvingen bij de finish hun welverdiende medaille. Het waren allemaal winnaars.

Na hun prestatie werden de lopers nog in het zonnetje gezet met een koud drankje en poffertjes. Ook werden zij getrakteerd op een optreden van Ronnie Tober. Het was enorm gezellig en er werd met elkaar geswingd op het nummer ‘’geweldig’’ van Ronnie Tober.

Wil jij volgend jaar ook mee lopen met de Rollatorloop? Wekelijks verzamelen de lopers zich om 10.30 uur bij het Dienstencentrum, om samen met vrijwilligers, een rondje met elkaar te lopen.

Wilt u ook mee wandelen of eerst meer informatie? Of lijkt het u leuk om wekelijks samen te wandelen in Duivendrecht? Belt u dan met Coherente en vraagt u naar Margit Rechtuijt: 020-6993164.