De Rabobank biedt veel steun aan clubs, stichtingen en verenigingen onder de noemer Rabo ClubSupport, onder meer met de Stemcampagne en Verenigingsondersteuning. Met de Stemcampagne kiezen de Rabobank leden welke lokale clubs hun stemmen verdienen.
Hiernaast biedt de Rabobank ondersteuning aan sport- en cultuurverenigingen bij bepaalde kwesties. Samen met NOC*NSF en LKCA biedt de Rabobank het programma Rabo ClubSupport – Verenigingsondersteuning aan. Met Verenigingsondersteuning helpen zij clubs en verenigingen bij het realiseren van hun ambities, door het delen van kennis en netwerk. Dit kan door 1-op-1 begeleiding, masterclasses of workshops.

Hiervoor is op 29 november een inspiratieavond georganiseerd in het Cobra Museum. Hier kunnen clubs en verenigingen inspiratie opdoen over zaken waarbij de Rabobank hen kan ondersteunen, zoals fondsenwerving, sponsorrelaties of het bereiken van bepaalde doelgroepen.

Het programma start om 19:00 uur met een korte rondleiding door het Cobra Museum om vervolgens om 19:30 uur van start te gaan. In dit programma staan de verenigingen en de hulpvragen centraal. In groepjes gaan de leden van de verenigingen samen in gesprek over hun uitdagingen.  Zo kunnen de  verenigingen inspiratie opdoen voor de eventuele hulpvraag aan de Rabobank.

Atta de Tolk, schrijver, woordkunstenaar en verhalenverteller zal de avond om 21:00 uur afronden. U kunt zich hier aanmelden voor de inspiratieavond.
Meer informatie leest u op de Rabobank website.