De wisselbeker van groep 4 ging afgelopen vrijdag naar de Jan Hekmanschool

Op vrijdag 18 november kwamen alle leerlingen van groep 4 naar de Bindelwijk. Het was voor het eerst dat Volleybal Vereniging Ouderkerk en stichting Coherente een toernooi organiseerde voor de leerlingen van de groepen 4. Alle leerlingen waren vanaf het begin van het toernooi heel enthousiast en hadden er heel veel zin in.

Tijdens de warming-up riepen verschillende kinderen van andere scholen elkaar om de ander gedag te zeggen. Het was leuk voor de leerlingen dat ze nu hun buurjongen of voetbalvriendje tijdens schooltijd tegen kwamen.

Het was een enorm fijne sfeer in de Bindelwijk. Iedereen deed ontzettend hard zijn best. Dahlia van de Jan Hekmanschool vertelde dat ze het leuk vond toen ze in haar eentje moest spelen. De andere kinderen zaten in de wachtkamer en zij kon lekker veel volleyballen zonder dat andere in de weg stonden. Ella van de Amstelschool vond het ook leuk toen ze nog maar alleen in het veld stond omdat de rest in de wachtkamer zat. Het lukte Ella om de bal drie keer te vangen waardoor het hele team weer mocht mee spelen. Tessa van de Amstelschool vond het vooral leuk toen ze hadden gewonnen met vijf tegen één.

Pieter van de Jan Hekmanschool vertelde dat hij heel goed zijn best had gedaan en het erg leuk vond. Hij stond ook in de halve finale. Uiteindelijk werden twee teams van het Kofschip: de zwarte panters en v.v. hup derde en tweede. Het team de wilde dieren van de Jan Hekmanschool ging met de wisselbeker naar huis.

Is u dochter of zoon na het toernooi enthousiast geworden over volleybal? Iedereen is welkom bij Volleybal Vereniging Ouderkerk om een keer mee te komen trainen! Ook start er 18 november een naschoolse activiteit smashbal. Kijk voor informatie op https://coherente.nl/cursus-jeugd.