In het nieuwe jaar starten er verschillende naschoolse activiteiten. Voor alle verschillende leeftijden is er iets te ontdekken. In Duivendrecht is er voor de jongste kinderen uit groep 1-2 een muzikale activiteit en voor kinderen van groep drie tot en met vijf is er een creatieve activiteit. Voor kinderen van groep zes tot en met acht is er in Ouderkerk een sportieve activiteit.

Doe mee met de naschoolse activiteit de muziekfabriek.

Voor de jongste kinderen uit groep 1-2 is er de muziekfabriek. Voor kinderen is het erg leuk en leerzaam om met elkaar muziek te maken. Tijdens deze naschoolse activiteit gaan de kinderen kennis maken met muziek, simpele instrumenten ontdekken en bewegen op muziek. Deze naschoolse activiteit is op woensdagmiddag van 13.30-14.15 uur in het Dorpshuis in Duivendrecht. De lessen zijn op woensdag 31 januari, 7, 14, 21, 28 februari, 7, 14, 21, 28 maart en 4 en 11 april.

Wil jij lekker veel tekenen en schilderen?

Deze periode organiseert stichting Coherente de naschoolse activiteit: ‘’lekker veel tekenen en schilderen!’’. Deze activiteit is voor kinderen van groep drie tot en met vijf. De leerlingen gaan tijdens deze activiteit tien lessen werken met een potlood, pen en kwast. Er wordt geoefend met goed kijken en het mengen van kleuren. Ook komen er verschillende teken- en schildertechnieken aan bod. De leerlingen worden tijdens de lessen aangemoedigd om hun eigen fantasie in te zetten. Deze naschoolse activiteit is op dinsdag van 15.00-17.00 uur in het handarbeidlokaal van de A. Bekemaschool. Er is les op dinsdag 30 januari, 6, 13, 20 februari, 6, 13, 20, 27 maart en op 3 en 10 april.

Smashen in Ouderkerk

In de maand februari kun je meedoen aan de naschoolse activiteit smashbal. Tijdens deze activiteit kan je drie lessen smashbal volgen. Deze lessen worden gegeven op vrijdag van 17:00-18:00 en zijn bestemd voor de kinderen van groep 6 tot en met 8. Er is les op vrijdag 2, 9 en 13 februari. De kosten zijn €7,50 voor drie lessen.

Meer informatie en aanmelden voor de activiteiten kan op www.coherente.nl/jeugd.