In de kerstvakantie is het weer zover! Stichting Coherente organiseert op woensdag 2 en donderdag 3 januari verschillende sport, spel en creatieve activiteiten in het Dorpshuis in Duivendrecht.

Op woensdag 2 januari van 10.00 tot 12.00 uur zijn alle kinderen van 4 t/m 12 jaar welkom om te klimmen, springen, voetballen en slacklinen. Dit alles vind plaats in het Dorpshuis in Duivendrecht, daar zal de sporthal worden omgebouwd tot een speelparadijs. De kosten voor deze ochtend zijn 3 euro, dit is inclusief een gezonde snack. Op dezelfde dag kunnen kinderen van 10 jaar en ouder van 13.00 tot 14.00 uur met elkaar zaalvoetballen. Ook dit zaalvoetbal vind plaats in het Dorpshuis, de kosten hiervoor zijn 1 euro.

Op donderdag 3 januari van 10.00 tot 12.00 uur kun je in het Dorpshuis lekker aan de slag met papier, verf, krijt, lijm, stempels en nepsneeuw! Je kunt je eigen stickers maken, een ijsbeer schilderen, ontdekken hoe vetkrijt en waterverf met elkaar werken of je eigen sneeuwbolbord maken. Misschien wil je het allemaal? De activiteiten zijn geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar, maar ook leuk voor bovenbouwers, want je maakt wat bij je past. Let op: Omdat we verf en lijm gaan gebruiken, is het slim om niet je mooiste kleren aan te trekken. Ondertussen lekker dansen? Dat kan ook. Er zullen ook dansmatten aanwezig zijn en je kan zelf kiezen wanneer en op welke muziek je wilt dansen. Voor deze leuke ochtend zijn de kosten 3 euro, dit is inclusief gezonde snack.

De 10+ kunnen op donderdagmiddag 3 januari van 13.00 tot 14.00 uur losgaan op de dansmatten! De kosten hiervoor zijn 1 euro. Opgeven voor alle activiteiten is niet nodig. Voor meer informatie kunt u terecht op www.coherente.nl of bellen naar 020 496 36 73. Tot in de kerstvakantie!