Op zaterdag 10 juni as. vindt voor de derde keer de Spierathlon plaats bij de Ouderkerkerplas. Wil jij je als vrijwilliger op een bijzondere manier inzetten voor Spieren voor Spieren? Dat kan tijdens de Spierathlon! Hier kan je ervaren voor wat voor groep positieve, krachtige en bijzondere kinderen Spieren voor Spieren zich inzet. Tijdens de Spierathlon wordt een 1/8e triatlon afgelegd door o.a. kinderen met een spierziekte. Een super unieke prestatie waarbij wij de kinderen zo goed mogelijk willen ondersteunen. Om dit mogelijk te maken is de organisatie ook dit jaar weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die van de Spierathlon 2017 een succes willen maken. Natuurlijk doen er ook weer aantal bekende Nederlandse topsporters mee.

Hoe kan jij helpen?

Vrijdag 9 juni wordt de Spierathlon opgebouwd. Van 09.00-18.00 uur kan je helpen met materialen op de juiste plek te zetten. Naast materialen tillen, worden de tent en het terrein aangekleed. Je kan ook helpen als je niet veel kan tillen.

Zaterdag 10 juni zijn er onder andere de volgende functies (tussen 07:30 en 18:00 uur):

  • Gastvrouwen en heren bij de registratiebalie, die de deelnemers een warm welkom geven.
  • Team begeleiders, je begeleidt een team in de wisselzone naar hun juiste vak en assisteert bij de materialen.
  • Parcoursbegeleiders, langs het parcours helpen met verzorging van deelnemers en bij het cheerpoint waar toeschouwers hun team aanmoedigen.
  • Vrijwilligers met ervaring met tiltechnieken (kinderen in en uit een rolstoel tillen).
  • Daarnaast kan je ook helpen op het gebied van veiligheid, verkeersbegeleiding, verzorging en nog veel meer!

Ook voor de afbouw zaterdag avond (17:00 – 21:30) worden nog geschikte vrijwilligers gezocht.

Als afsluiting van deze mooie en bijzondere dag is er om 18:00 uur met alle vrijwilligers een heerlijke barbecue!

Lijkt het jou leuk om als vrijwilliger tijdens deze unieke dag aan de slag te gaan? Aanmelden kan via deze link. Mocht je nog vragen hebben kijk dan op www.spierathlon.nl of neem gerust contact op het Spieren voor Spieren hoofdkantoor op 020-2611782

Spieren voor Spieren ziet jouw enthousiaste aanmelding graag tegemoet!