Ook deze vakantie organiseert stichting Coherente weer diverse activiteiten tijdens de schoolvakantie. Wil jij bewegen? Kom naar Speel Sportief Voorjaar. Heb je zin om creatief aan de slag te gaan? Doe dan mee met de schilderactiviteit en maak ‘Het geheim van de meester’.

Speel Sportief Voorjaar

Op donderdag 21 februari wordt de gymzaal weer omgetoverd in een sport- en spelparadijs voor kinderen van 4 tot 12 jaar. Tijdens de Speel Sportief voorjaarsvakantie kan je onder andere klimmen, sjoelen, springen en voetballen. Daarnaast kunnen de kinderen in een deel van de zaal lasergamen. Voor de jongste kinderen wordt er een hoekje ingericht met blokken en balgooispellen.

Speel Sportief voorjaarsvakantie is op donderdag 21 februari van 10.00-12.00 uur in de gymzaal van het Dorpshuis in Duivendrecht. De kosten zijn 3 euro per kind inclusief drinken en een gezonde snack tussendoor. Bij vragen over Speel Sportief mail naar J.Goudsmit@Coherente.nl.

Schilder het geheim van de meester

Ben je liever creatief bezig? Woensdag 20 februari kan je het geheim van de meester komen schilderen. Om 10.00 uur starten we in het Dorpshuis in Duivendrecht. Kunstenares Therese van de Berg begeleidt de activiteit. Aan de hand van beroemde schilderijen van onder andere Karel Appel en Van Gogh wordt een eigen meesterwerk gemaakt. We gaan aan de slag met veel verf en mooie kleuren. Wil jij je eigen kunstwerk maken? De kosten voor deze activiteit zijn 3 euro per kind inclusief drinken en een gezonde snack tussendoor. Aanmelden van te voren wordt op prijs gesteld vanwege de inkopen. Graag aanmelden door naam, telefoonnummer, postcode en huisnummer te mailen naar J.Goudsmit@Coherente.nl.