Afgelopen week en aankomende week zijn er twee verschillende sportieve clinics op de basisscholen. De leerlingen van groep 1, 2 en 3 krijgen een spannende stoeiclinic en voor groep 7 en 8 staat een bootcamp clinic op het programma. Afgelopen week waren de eerste clinics op de Jan Hekmanschool. Volgende week krijgen de leerlingen van de Amstelschool en het Kofschip hun clinic. Na deze clinics start er een naschoolse activiteit stoeien en bootcamp zodat kinderen verder kennis kunnen maken hiermee.

Naschoolse activiteit

Stoeien

Tijdens de stoeilessen werken kinderen op een speelse manier aan coördinatie, zelfvertrouwen, concentratie en verbeteren van hun motoriek. Dit doen we met oefeningen zoals ‘de Schildpad’ en‘het Rugzakje’. Tijdens deze oefeningen leren kinderen doseren en zich verweren. Maar ook plezier hebben met elkaar en eigen grenzen durven aangeven. Enthousiaste trainer Lorenzo van Fit en Soul zal de kinderen tijdens de lessen begeleiden. Hij wisselt plezier maken en leermomenten op een uitdagende manier af.

De naschoolse activiteit is op vrijdag 18 november, 25 november, 2 december, 9 december en 16 december van 13.15-14.00 uur in de Bindelwijk. Deze naschoolse activiteit is voor kinderen van vier tot zes jaar. De vijf lessen kosten 20 euro. Aanmelden via https://coherente.nl/cursus-jeugd.

Bootcamp

Wil jij ook graag sportief en heel sterk worden?! Dan zit je goed bij Fit & Soul aan de Amstel Bootcamp. Deze training is voor kinderen van 10-15 jaar. Je legt leuke, uitdagende en afwisselende parcours af, waar je sneller en sterker van wordt! Elke les is weer anders.

Een training om nooit te vergeten en leuk voor zowel jongens als meiden! De naschoolse activiteit bootcamp is op donderdag 17 november, 24 november, 1 december en 8 december van 17.00-18.00 uur. Deze activiteit is bij Fit en Soul (adres Amsteldijk Zuid 67, gebouw B, Amstelveen). De vier lessen kosten 20 euro. Aanmelden kan via https://coherente.nl/cursus-jeugd.