Sportieve opening van het buitensportparkje in Ouderkerk aan de Amstel 

Sinds zaterdag 24 november is het buitensportparkje in Ouderkerk aan de Amstel gebruiksklaar. Het parkje is gerealiseerd in samenwerking met inwoners en lokale betrokkenen. Op zaterdag 6 april aanstaande wordt het parkje sportief geopend om 10.00 uur door wethouder Barbara de Reijke en Rineke Korrel. Na de opening is er een sportief programma voor jong en oud. Tijdens de opening draait dj Stefan Casimir feestelijke muziek. Eerst wordt de sport Calisthenics gedemonstreerd door Ruben Baas. Na deze demonstratie starten vanaf 10.30 uur verschillende workshops. Trek sportieve kleding aan en doe mee met het diverse aanbod!

De tieners kunnen mee doen met een training Tienerpower gegeven door Fit en Soul aan de Amstel. Deze workshop is van 10.30-11.30 uur. Tijdens de workshop gaan de tieners hun lichaam op een fun manier van top tot teen aan het bewegen zetten. Daarnaast start er om 10.30 uur ook een workshop Calisthenics. Onder begeleiding van Ruben Baas ga je aan de slag met de verschillende bewegingen van de sport. Deze workshop is tot 11.00 uur. Na de workshop is Ruben nog in de gelegenheid om vragen over calisthenics te beantwoorden.

Voor de jongste kinderen is er een bootcamp-estafette parcours uitgezet. Wie gaat de uitdaging aan om het parcours geheel af te leggen. Deze activiteit start meteen naar de opening.

Kom zaterdag 6 april naar het sportparkje in Ouderkerk aan de Amstel en doe mee. Dankzij Plus Vreeswijk is er voor iedereen een gezonde versnapering. Het parkje ligt tussen het Amstelbad en de voetbalvelden van SVO. Vergeet niet je sportieve kleding aan te doen voor de workshops. Meer informatie of vragen mail naar J.Goudsmit@coherente.nl.

Programma opening buitensportpark 

  • 10.00 uur opening wethouder Barbara de Reijke en Rineke Korrel
  • 10.10 uur demonstratie Calisthenics
  • 10.30 uur start bootcamp-estafette parcours voor jong
  • 10.30-11.30 uur workshop Tienerpower door Fit en Soul aan de Amstel
  • 10.30-11.00 uur workshop Calisthenics
  • Gezonde versnapering voor iedereen gesponsord door Plus Vreeswijk
  • Feestelijke muziek gedraaid door dj Stefan Casimir