Doe mee aan de workshop cheerleaden op woensdag 4 januari in het Dorpshuis in Duivendrecht!

Iedereen kent het wel, de stoere en vette filmpjes van jongens en meisjes die al dansend, turnend, vliegend en toren bouwend een te gekke show weggeven. In de kerstvakantie kan jij hiermee aan de slag! Tijdens de workshop cheerleaden kom je achter de tricks en trucs van het cheerleaden.

Onder begeleiding van een echte cheerleader gaan de kinderen het beste uit hun zelf halen. Iedereen kan cheerleaden. Menselijke torens bouwen, staan op je handen, radslagen, niks is cheerleaders te gek. Aan het eind van de dag laten de kinderen zien wat ze hebben geleerd tijdens de eindshow. Voor deze workshop zoeken we niet alleen stoere meisjes, maar ook stoere mannen die de meiden de lucht in kunnen gooien!

Heb jij nou ook altijd al zulke te gekke dingen willen leren, maar wist je nooit waar je dit kon leren. Kom dan naar de workshop cheerleaden op 4 januari in het Dorpshuis in Duivendrecht. Het beloofd een spannende en leuke dag te worden, waar je veel van zult leren.

De workshop is voor jongens en meiden van zeven tot en met twaalf jaar.  Het cheerleaden is van 09:30 tot 16:00. De kosten bedragen 7,50. Aanmelden door naam, leeftijd, telefoonnummer en e-mailadres te mailen naar actief@coherente.nl.