Komende tijd starten er weer nieuwe activiteiten in Ouderkerk aan de Amstel voor kinderen. Lees hieronder wat er allemaal te doen is.

Taekwon-DO (Koreaanse vechtkunst)

FOTO     IMG_0081

Wil jij een keer iets totaal anders proberen? In de lessenserie Taekwon-Do ga je aan de slag met de Koreaanse vechtkunst. Je ervaart verschillende stoot- en traptechnieken en gaat op een speelse manier de vechtkunst ervaren.

De lessenserie Taekwon-DO bestaat uit 3 lessen: op woensdagmiddag 10 februari, 17 februari en 24 februari. De aller jongste ‘’de Kleine Krijgers’’ (4 tot en met 6 jaar) zijn welkom op woensdagmiddag van 13.15 tot 14.00 uur in de gymzaal van de Jan Hekmanschool (Schoolweg 7, 1191JP, Ouderkerk aan de Amstel). Voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar is de lessenserie op woensdagmiddag van 14.00 tot 15.00 uur in de gymzaal van de Jan Hekmanschool (Schoolweg 7, 1191JP, Ouderkerk aan de Amstel).

De lessenserie kost €15,- voor de drie lessen. Opgeven via https://coherente.nl/cursus-jeugd.

Aanmelden Taekwon-DO ‘’Kleine Krijgers’’ (4-6 jaar): https://coherente.nl/cursussen/jeugd/taekwon-do-koreaanse-vechtkunst-kleine-krijgers-4-6-jaar.

Aanmelden Taekwon-DO (7-12 jaar): https://coherente.nl/cursussen/jeugd/taekwon-do-koreaanse-vechtkunst-7-12-jaar.

Creëer je eigen kunstwerk

Houdt jij van creatief bezig zijn? Wil jij je eigen kunstwerk maken? Onder begeleiding van een inspirerende kunstenares maak jij in 5 lessen een eigen kunstwerk. Tijdens de lessen komen verschillende vormen van kunst aanbod. Je gaat aan de slag met kleur, gips schieten, binnenbanden en mozaïek.

Op vrijdag 11 maart om 15.45-16.45 uur in de SKOO is er een proefles ‘’creëer je eigen kunstwerk’’.  Iedereen van 9 tot en met 12 jaar is welkom om langs te komen. Vanaf vrijdag 18 maart start de lessenserie ‘’creëer je eigen kunstwerk’’. Vervolgens is er les op vrijdag 25 maart, 1 april, 8 april en 15 april.

De lessenserie is in SKOO (Locatie: Jan Hekmanschool Ouderkerk aan de Amstel, Schoolweg 5, 1991 JP) en kosten zijn €15,- voor 5 lessen. Aanmelden via https://coherente.nl/cursus-jeugd of https://coherente.nl/cursussen/jeugd/cre%C3%ABer-je-eigen-kunstwerk.

musical13

Aankomende activiteiten

Ben jij benieuwd welke activiteiten er waarschijnlijk aankomen? Er komt een eenmalige clinic beeldende kunst. Tijdens deze clinic ga je mergelen en maak je een eigen stenen sleutelhanger of ketting. Ook komt er een lessenserie mime, circus en atletiek.